Hverdags-dagbog

27.

Gæt hvad? I dag er det min fødselsdag!

De sidste to år har jeg lavet lister på denne dato, over alle de gode ting som jeg havde oplevet i løbet af mit foregående år. Jeg bør nok opretholde det, men for blot få måneder siden lavede jeg jo et ‘Året Der Gik 2012’ som også inkluderede en del af de bedste oplevelser i mit seksogtyvende år – som, altså, var et rimelig awesome år!

Seksogtyve var et år med sitrende udlængsel og eventyrlyst efter nye himmelstrøg. Jeg rejste, nogle gange alene, til destinationer som var helt nye og ukendte; Kroatien, Sydengland, to gange Spanien og Indien – hvilket faktisk også var første gang jeg rejste udenfor Europa! Det var velkendte visit i Berlin og London, og det var altså også en erkendelse af, at København er en dejlig by at bo i. Andre ting jeg tydeligt husker er, at jeg blev to visdomstænder fattigere og oplevede mit livs værste solskoldning – men ellers er jeg sund og rask og glad. Min kærlighed for musik og skriverier vokser stadig, og, så har jeg for resten også fået en hel masse nye Facebook-venner da jeg var seksogtyve 🙂

Syvogtyve efter sigende være rimeligt rock & roll. Syvogtyve kommer til at være dét år, hvor jeg har en ambition om at prøve en masse nye ting. Jeg tager på Primavera Festival om ikke så længe, jeg får afsluttet mit speciale til vinter (7-9-13) og så tiltræder jeg mit første rigtige voksenjob. Jeg håber også, at det bliver dét år hvor jeg tager til New York!

Dagens dybe ord herfra må være, at alder faktisk slet ikke er så farligt som jeg tidligere har gået og tænkt. Det føles som om, at man stille og roligt får styr på hvad man faktisk kan og vil, at man langsomt laver en forsigtig landing på sin hylde – hvor der i forvejen ligger en lamineret plan og en fremtidsudsigt der, lige nu, virker helt rigtig. Det føles frit og ungt, og jeg tror faktisk ikke at syvogtyve er så anderledes fra seksogtyve, eller femogtyve, eller fireogtyve for den sags skyld. I virkeligheden handler det hele vidst bare om, hvilken alder man har oppe i hovedet.

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: