Sponsoreret indlæg

Christian Hjelm synger Thomas Helmig.

Husker I Christian Hjelm konkurrencen her på bloggen for nogle uger siden? Mine kære læsere skulle byde ind med en dansksproget sang, som de gerne så Christian indspille et covernummer af – og ud fra de mange forslag valgte han selv at give sig i kast med Thomas Helmig’s ‘Nu hvor du har brændt mig af’.

Det er et par uger siden (beklager ventetiden) og jeg er derfor nu rigtig stolt af, endelig at kunne præsentere jer for det fine nummer der er kommet ud af samarbejdet. Jeg håber, at I synes det var ventetiden værd, for jeg er selv vildt imponeret over resultatet. Den meget dygtige herre har gjort originalen til helt sin egen, og jeg synes egentlig bare at I skal have god lyttelyst! Lad mig endelig vide hvad I synes om fortolkningen 🙂

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: