Kage, København, Sponsoreret indlæg

Der bor en kage-prinsesse i Grønnegade.

Jeg har lidt en tendens til altid at gå de samme steder hen og spise, drikke kaffe og hænge med min computer. Derfor har jeg tænkt på, at være bedre til:

1) at anbefale de steder som jeg elsker så højt og kender så godt.
2) at besøge nogle nye steder. Og forhåbentligt anbefale dem bagefter.

Sidstnævnte er tilfældet for det her indlæg. Jeg fik nemlig en rigtig fin mail fra Serenity Cupcakes i mandags, som ironisk nok kom forud for de uheldige udtalelser fra Agnes Cupcakes i går. Selvom jeg nåede at blive godt og grundigt cupcake-skeptisk i takt med Politikens dækning, fandt jeg min kage-entusiasme frem og tog på besøg hos Serenity med åbent sind, og tom mave. Og det er jeg rigtig glad for, at jeg gjorde!

Serenity Cupcakes er startet af 28-årige Mariam, som er den sødeste, hjertelige kage-prinsesse med en gennemført sans for detaljer og stemning. Jeg blev mødt af store smil, skønne dufte og farver, i det yndigste pastel-farvede eventyrsunivers midt på travle Grønnegade. Et sted jeg faktisk ikke kommer så tit, fordi jeg bliver sur og forvirret af at færdes i indre København, men hos Serenity var der roligt, fredeligt og virkelig meget-meget hyggeligt. Jeg har svært ved at forestille mig, at det ikke går direkte i hjertet på enhver pige eller kage-elsker:


Kagerne pyntes i butikken så man nysgerrigt kan kigge med, hvis man også synes at pynte-delen er den sjoveste.
Man føler sig velkommen og hygget om i den lille café med masser af puder, blomster og franske caféborde.


Køber man en kage med hjem, får man et lille ordsprog med i æsken.


Massevis af fine gaveideer i form af alt fra DIY-kits til krymmel, fødselsdagskort og temapakker med pirater, dinosaurer, ballerinaer og cirkusdyr. Helle for at være 5 år og holde børnefødselsdag igen!

Serenity Cupcakes ligger i Grønnegade 32 – på et hjørne og så bare lige op ad trappen.

PS; Både kaffe og kager smagte dejligt. Jeg ved i hvert fald godt hvor jeg køber mine cupcakes fremover!

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: