Fotografi, Sponsoreret indlæg

Det ‘cember.

Jeg elsker det her kamera! Det er med mig i tasken hver dag, for det fylder bogstaveligt talt ingenting selvom det er et spejlrefleks. De sidste ti dage af december har jeg øvet mig og fotograferet mere end jeg gjorde hele sidste måned – alt fra blå søndagshimmel til misteltener, julelys i byen, hjemmelavet glögg og nyfalden sne på cyklerne i gården. Det er næsten som at være med i sin egen lille, bekymringsfri reklamefilm (for hvad? frosne fingre og våde sokker? totally worth it!) og jeg har flere gange taget mig selv i bevidst at opsøge motiver.Jeg har ikke forsøgt mig med videofunktion eller den medfølgende blitz endnu – men dét må være næste skridt. Mit andet kamera er et Canon 550D, og dét tog mig alligevel en sommerferies-tid at lære at manøvrere nogenlunde godt. Det her, Canon EOS M, kræver nærmest ikke engang at jeg bruger min hjerne – det lukker det perfekte omfang af lys ind og jeg kan fokusere på objekter bare ved at klikke på touch-skærmen. Genialt. Flere billeder kan findes her, og jeg kan ikke udelukke at der kommer en foto runde mere inden årets udgang 🙂 Jeg har altid godt kunne lide at fotografere, og jeg har haft mange kameraer siden jeg gik i folkeskole, men jeg tror at det her må løbe med prisen for størst potentiale til at retfærdiggøre at man leger amatørfotograf parallelt med sine bloggerier.

 Hold jer varme ♥

Dette indlæg er sponsoreret af Canon, via Axholm & Co.

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.