Fotografi

Det her indlæg er mest bare sommerferie-billeder.

Det var spændende at læse jeres kommentarer på mit sidste indlæg, og høre hvor I lander henne i hverdagsland, lige nu – eller lige om lidt. Nogen gange glemmer man lidt at der er nogen som kigger med, og at man ikke ved meget om hvem de er. Så tak for det! Jeg har i skrivende stund cirka to ugers sommerferie tilbage, og selvom jeg bare har været i København har der været så mange ting at se, mennesker at møde, kaffer at drikke og billeder at tage. Her er bare nogle af dem (sammen med en sang jeg konstant har på hjernen!)

Chad Valley – Now That I’m Real (How Does It Feel)


Når det så er sagt, tager jeg en uge til Berlin i september. Udover Berlin Festival  har jeg ikke noget fast på programmet, og selvom jeg har været i Berlin mange-mange gange (man skal faktisk bruge begge hænder for at tælle) og har fået verdens længste og bedste mail med tips fra Karen Sofie, vil jeg gerne høre hvad I kan anbefale mig dernede? Jeg er nemlig meget opsat på, at opleve noget nyt.

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: