Festival

Distortion 2013.

I år gik Distortion’s kaotiske farve- og menneskemylder op i en højere enhed med solskinsvejret og de tiltrængte yndlingsansigter i København – for ja, jeg er hende der savner mine venner efter otte dages ferie. Om onsdagen mødtes vi på Nørrebro, min taske var fyldt med konfetti og godt humør, og det var resten af Sankt Hans Torv og Blågårdsgade-området heldigvis også! Jeg mødte så mange jeg kendte i de små gader tæt på mit hjem – der var balloner og dåseøl, og vi fik en lille sving-om i den lune sommeraften som sluttede af med kram og kebab. Det var spontanitet og startsommer-kribleri når det er allerbedst, hvor det for alvor gik op for mig, at jeg har sommerferie nu!

Torsdag var vi på Vesterbro, endnu engang ladet med rosévin og farveladesko. Der var sløjfer i håret, røde læber og konfetti i krøllerne, og en god, overvågende udsigt fra en lejlighed på hjørnet af Saxogade. Vi hørte hiphop og kindkyssede, og da musikken sluttede var vi slet ikke klar til at gå hjem – så vi gik på jagt efter en ny fest, som hurtigt opstod midt på Istedgade. Jeg er vild med dén måde Distortion samler byen, så længe folk opfører sig ordentligt, og jeg kan egentlig godt forstå at det er gadefesterne som er mest populære iblandt os sommer/ferie/festivalshungrende Københavnere. Var I også til Distortion i år?

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.