Hverdags-dagbog

En uge.

Nogle uger har jeg så travlt, at jeg er nødt til at vælge bloggen fra. Trist, men sandt, og det plager min samvittighed når jeg ikke når det hele. Jeg har nemlig et helt særligt talent for at overbooke og fast tro på, at jeg er en slags kalender-superhelt. Jeg vidste godt, at sidste uge ville blive sådan en slags uge, så jeg besluttede mig for at tage mit kamera med nogle af dagene, og lave en hverdagsdagbog for ugen der gik, i stedet for slet ikke at producere noget on the run. Så, værsgo, en lille bid af mit for tiden travle liv.


Mandag:Mine mandage starter som regel her, med morgenmad og kaffe, radio og posting af ugens musikmandag-indlæg. Som regel planlægger jeg mandagene 1-2 uger forud, fordi interessen for dem er steget så markant over det sidste år, og jeg kan derfor godt lide at vide at der kommer nogle gennemarbejdede indlæg om mandagen med fx konkurrencer og gode toner.


Klokken 9 er jeg på arbejde. Her sidder jeg til cirka klokken 17.


Mandag aften var jeg inviteret til releasefest for Boho Dancer’s nye album, som jeg har blogget om, i et kollektiv på Amager. Jeg nåede lige hurtigt hjem til en bid mad og at svare på en håndfuld mails, heriblandt to nye blogaftaler, før jeg var på vej ud af døren igen. Jeg mødtes med et par af mine veninder på Nørreport, hvorefter vi tog til Ørestad og blev mødt af en pæn solnedgang.


Efter halvanden times musikhygge, kram og dåseøl på Amager var jeg på vej tilbage til Frederiksberg. Mumford and Sons spillede nemlig i Falconer Salen, og dér skulle jeg en tur forbi med mine kolleger fra Universal Music. Jeg var hjemme omkring midnat.

Tirsdag:Tirsdag er jg normalt på ITU, hvor jeg i øjeblikket tager mit afsluttende fag på kandidaten, før jeg går igang med specialet. Faget hedder digital culture and society, og er faktisk utroligt spændende, men lige denne her tirsdag valgte jeg at skrive på en aflevering i stedet for at tage til forelæsning. Jeg cyklede til Republikken på Vesterbro kl. 09, hvor jeg brugte et par timer på at læse artikler, lave et udkast og drikke kaffe.


Jeg havde et par to-do’s og stop-overs på vej hjem, men så sad jeg også ved skærmen igen og fik arbejdet lidt videre på dén aflevering, som jeg er en uge to uger bagud med. Min nuværende arbejdstitel er ‘Music – from object to access’.


En rugbrødsmad og et tøjskifte senere mødtes jeg med to veninder til et glas vin på Vesterbros Vinstue.

Vi skulle til koncert på Lille Vega og se Shout Out Louds, som jeg også skrev om for nyligt. Som I (måske) ved har jeg et fast samarbejde med bloggen og spillestedet Vega, som egentlig går ud på at jeg selv requester nogle koncerter jeg gerne vil lave konkurrencer på – og så får jeg ofte også en koncertbillet eller to til mig selv som tak. En aftale jeg er rigtig glad for, da det giver mig mulighed for at berige en masse læsere med nogle dejlige musikoplevelser!


Da jeg kom hjem nåede jeg lige et afsnit af New Girl, før jeg sov.

Onsdag:Jeg kan heller ikke skrive om min uge, uden at nævne hende her. En meget insisterende og legesyg tiger der bor under samme tag som Linn og jeg, og hvis yndlingsbeskæftigelser er følgende:
– Sove.
– Spise.
– Sove på mit skrivebord.
– Sove i min fodende.
– Lege med musen med den røde fjerhale.
– Kigge på fuglene i træet udenfor mit vindue.
– Vække mig om morgenen.
– Holde på hemmeligheder.
– Sove i brusekabinen.
– Smage på planterne.Nå, men udover morgenfjol med katten var onsdag endnu en arbejdsdag, hvorefter jeg tog til holdtræning og hurtigt hjem til en bid mad, før jeg var på vej ud af døren igen.

Denne her aften var det Ellie Goulding som var på skemaet, endnu engang sammen med mine kolleger. Jeg så desværre ikke hele koncerten, men til gengæld var jeg så heldig at sige hej til Ellie i backstage efterfølgende. Hun var rigtig sød og smittende glad, og så gjorde det alligevel ikke så meget, at jeg først var hjemme ved midnat igen den dag.


Torsdag:Torsdag var jeg på arbejde igen. Her er min plads, og min wall of fame.


Og, så fik jeg en pakke fra Coffeetalgia med denne her hårbøjle, som jeg har ønsket mig rigtig længe! Efter arbejde cyklede jeg gennem regnen til Vesterbro, for at mødes med en sød pige der skulle fødselsdagsfejres. Vi spiste stor middag, og mødtes med nogle flere dejlige ansigter på Boutique Lize for at støtte op om deres torsdagstilbud (to drinks for en’s pris).

Da jeg kom hjem tog jeg computeren med i seng, for lige at færdiggøre et indlæg med fredagsfavoritter til den efterfølgende dag.


Fredag:Fredag havde jeg fri. Jeg arbejder tre dage om ugen, går i skole én dag og så har jeg en ‘buffer dag’ hvor jeg selv flexer lidt frem og tilbage efter behov. Det er totalt uundværligt for mig med sådan en dag, og jeg er ret heldig at jeg har muligheden for den. Men lige denne her fredag valgte jeg at holde fri, fordi min lille trolley skulle pakkes til en weekendtur med bloggen.


Jeg spiste frokost i stuen og researchede lidt på gode steder i Málaga. Klokken 15 var jeg i lufthavnen.Og klokken 19:30 landede vi i Málaga og svømmede en lang tur i nogle kander sangria. Men dét er en tur I skal høre meget mere om i et kommende indlæg!

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.