Fotografi

‘Fall’ in love.

Jeg kan faktisk meget godt lide efterår.

Jeg kan godt lide farverne, som skifter i takt med mig. Jeg kan godt lide kaffer på bænke og trappesten, som luner sjælen og fingrene lidt ekstra i den sirlige oktoberkulde. Jeg kan godt lide duften af naturen i byen. Jeg kan godt lide kastanjedyr og clementiner i supermarkederne. Jeg kan, i særdeleshed, også godt lide dobbeltdyner, afstikkere til De Varme Lande og vintermånedernes kommende koncerter.

Jeg kan også godt lide at opfinde supper ud af rester fra køleskabet. Jeg kan godt lide nye traditioner som at udhule græskar og at holde høstfester med røde vimpler og dansemusik. Jeg kan godt lide at cykle med vanter om morgenen, og høre musik eller radio i mine høretelefoner. Jeg kan godt lide at komme hjem til en stor kop te i et “Mormor”-krus, varm havregrød til morgenmad, og bladene der knaser under mine (nye) sko.


Hvis du bor i København, bør du virkelig tage en tur på Assistens Kirkegård, Vestre Kirkegård, i Frederiksberg Have eller en tur om søerne (hvor der står kastanjetræer) imens naturfarveladerne stadig står for skue.

Hvad er jeres yndlingsefterårsting, og har I også et yndlingsefterårssted?

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: