Festival

Flokdyr.

Hovsa. Jeg har vidst helt glemt, at skrive lidt ord om Trailerpark Festival. Selvom jeg var i praktik hos ArtRebels for to år siden, har jeg ikke deltaget i det før. Men det var sjovt, gennemført, farverigt og inspirerende!

Det som var rigtig sejt: Området med dekorerede campingvogne, lyskæder, kaffevogn, piger med strutskørter, gynger, brandbil, at støde på folk man ikke har set i hundrede år, Hess Is More, Treefight for Sunlight, dans, ikke at have styr på klokken, Peaches (og hendes outfits), at tage hjem når solen var stået op og at være konstant sammen med sjove mennesker i fire dage.

Det som ikke var sejt: Regnvejr, at føle sig umoderne, fald på trappen, 25 kroner for en dåseøl, ingen printede programmer ved indgangen, at blive skubbet, kæmpe søvnunderskud, tømmermænd og at være hamrende sulten omkring kl. 02.

Jeg tog et par billeder, men ikke så mange. Jeg følte mig vidst nok som lidt af et stereotypt flokdyr med mit kamera.
Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.