Rejseeventyr, Sponsoreret indlæg

#GermanyRocks

I resten af denne her uge skal jeg gæsteblogge for Det Tyske Turistråd. Det betyder, at jeg skal besøge fem tyske byer på fem dage (meget Rihanna-agtigt, hæhn?) og komme med mit bud på de bedste caféer, butikker, spillesteder, områder, restauranter, slikbutikker, parker, hemmeligheder og lignende. Det er meget spændende, for jeg har kun besøgt Berlin ud af de fem, og jeg aner faktisk ikke rigtig hvad jeg skal forvente af de andre byer! Men jeg tror at det er en god udfordring for min nysgerrighed og lidt af en treat for min rejselyst. Mit program byder på Berlin, München, Düsseldorf, Köln og Hamborg. Måske I kan være behjælpelige med nogle tips til mig allerede nu?
 

Den lille dinofyr kender I måske fra Linn’s blog – men jeg har besluttet mig for at tage ham med mig. Jeg er nemlig (stadig) lidt nervøs for det dér med at rejse helt alene. Jeg kommer til at samle hele rejseguiden på min egen blog, men undervejs vil man primært kunne finde mig her, her og der og på tagget #germanyrocks. Turen starter sådan for real på onsdag (i morgen!) og dér skal jeg nok poste linket til selve rejsebloggen. Lad mig vide hvad I ved om de tyske byer, eller om nogle af jer befinder jer dernede af og vil drikke en kop kaffe med mig!

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.