Festival

Heja Malmö!

Jeg var en tur over broen i går, og Malmö var lun, skøn, farverig og uendeligt hyggelig – som altid. Det er blevet en lille tradition at tage derover til Malmö Festival med min bande, og selvom planen altid er at høre musik ender vi ret ofte ender med at spise is eller drikke kaffe på en trappesten i stedet. Men det kan jeg altså meget godt lide, uanset.


Men i aften og i morgen gælder det en helt anden festival – den hedder Paper Planes Festival og jeg har brugt det meste af min sommer på at forberede og arrangere den sammen med mine venner fra Catching Paper Planes. Jeg har sommerfugle i maven og klumper i halsen, for der har allerede været mediedækning fra både Gaffa og Politiken. Jeg lægger lige et kaffedrop, og vender tilbage til min blog på den anden side af weekenden. Jeg har nemlig nogle andre meget spændende nyheder at dele ud af. Vi ses!

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.