Rejseeventyr

Hola Barcelona!

For tiden lyser min globus mit soveværelse, og mit humør, gevaldigt op. Har I lagt mærke til hvor tidligt det er begyndt, at blive mørkt og hvor kolde ens fingre er uden vanter? Dét er sådan nogle starttegn på vinteren som slår mig helt ud af kurs, så selvom både min pung og min tid råber bandeord efter mig tager jeg en lang weekend i Barcelona, i næste uge. Der er brug for solskin, fri og dybe vejrtrækninger – heldigvis er oktober og ferie fra studiet perfekt til dét.

Jeg har kun været i Spanien én gang, dog aldrig Barcelona, så hvis I har nogle særligt gode tips til spisesteder, vin, kaffebarer, vintage-butikker, sights, grønne områder, markeder og andet må I hjertens gerne lade dem ramme kommentarfeltet – så lover jeg til gengæld at lave en opsamlende rejseguide med mine egne oplevelser bagefter 🙂

PS. Måske det virker lidt fjollet, men jeg glæder mig især til vi skal se det her. Det ligner jo noget fra en Disney-film!

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.