Rejseeventyr

Hola Barcelona!

For tiden lyser min globus mit soveværelse, og mit humør, gevaldigt op. Har I lagt mærke til hvor tidligt det er begyndt, at blive mørkt og hvor kolde ens fingre er uden vanter? Dét er sådan nogle starttegn på vinteren som slår mig helt ud af kurs, så selvom både min pung og min tid råber bandeord efter mig tager jeg en lang weekend i Barcelona, i næste uge. Der er brug for solskin, fri og dybe vejrtrækninger – heldigvis er oktober og ferie fra studiet perfekt til dét.

Jeg har kun været i Spanien én gang, dog aldrig Barcelona, så hvis I har nogle særligt gode tips til spisesteder, vin, kaffebarer, vintage-butikker, sights, grønne områder, markeder og andet må I hjertens gerne lade dem ramme kommentarfeltet – så lover jeg til gengæld at lave en opsamlende rejseguide med mine egne oplevelser bagefter 🙂

PS. Måske det virker lidt fjollet, men jeg glæder mig især til vi skal se det her. Det ligner jo noget fra en Disney-film!

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: