Fotografi

Holidaze.

Har I haft en god jul? Jeg tror ikke, at det er muligt at spise og sove mere nu. Mine fridage har været lige som de skulle være; langsomme, uden planer og ikke mindst specialeskrivende. Det har været overraskende tiltrængt at sove lidt længere end sædvanligt, ikke cykle den samme morgenrute og faktisk bare tage det hele ad hoc.


Linn og jeg havde pyntet lejligheden pænt med både stjerner, lyskæder, slikstokke og små huse med lys i til at kaste glød på de alt for mørke decemberdage.


Jeg prøvede en ny opskrift af som jeg fandt online, og som jeg har set på Instagram så mange gange at det måtte testes. Avocado med indbagt(!) spejlæg. Det var et hit til morgenmaden!


Og så drak jeg god Nørrebro-kaffe som jeg vandt til pakkeleg med nogen af de søde bloggerpiger. Det var Nørrebro Nana som havde lavet den, og den smagte godt!

Der var kælne, bløde poter på sofaen som var glad for, at jeg var hjemme.


Jeg lavede cakepops ud fra Linns opskrift, fordi de er sjove at pynte og smager bedre end konfekt!


Og på juledag spiste jeg stor frokost med min far, min bror og en af mine bedste venner. Der manglede ingenting! I år holdt min mor jul i Italien med sin familie, så derfor havde vi besluttet os for at gøre noget andet end at være hjemme på selve juleaften.


Derfor tog vi i Den Grå Hal på Christiania, hvor der hvert år er et kæmpestort og åbent julearrangement. Massevis af frivillige stabler det på benene, og der var både lyskæder og lækker mad, musik og glade, snaksagelige mennesker. Jeg var hjemme kl. 05 om morgenen og det hele var et altså lidt af et hit!

Den 25. om morgenen lå det her kort over Paris så under juletræet med mit navn på – fordi jeg har den sødeste familie. Nu glæder jeg mig bare til at hive en weekend ud af kalenderen så jeg kan rejse derned og nyde foråret i den flotte franske by, hvor jeg kun har været én gang før. Åh hvor bliver det bare gennemtrængende rart. Jeg overvejer, om det måske endda er dér jeg skal time det og fejre min fødselsdag i april?

De sidste par dage har jeg brugt herhjemme med specialet og mine sutsko og virkelig meget pre-flu-ingefærte som jeg købte i Budapest. Jeg har gået i spåner over at læse i nogle af mine gamle blogindlæg, bl.a. det her fra januar hvor jeg skrev status for 2012 og om håb og ambitioner for 2013. Det føles som så længe siden, og så alligevel – som i går. Det har sat nogle tanker igang, for dén entusiasme jeg kan læse imellem linjerne i dét (og andre) blogindlæg føler jeg ikke rigtig i øjeblikket. Jeg er sikker på, at det er fordi at der er så meget andet som sluger min energi og min taste-glæde, men det irriterer mig også helt vildt. Måske er jeg bare gået lidt i stå (hvilket jo er sket før) og måske har jeg bare brug for at samle tid og inspiration, og ikke kigge så meget på hvad de andre gør og føle at mit ikke er godt nok. Måske ved jeg bare ikke rigtig hvad det er jeg gerne vil.

Samtidig glæder jeg mig til at skrive dét indlæg som gør status for i år, for holy crap hvor har jeg oplevet meget. Jeg er en heldig pige. Heldig, men træt, og håbende på at flyvende tanker som disse ikke skræmmer jer helt væk!

Fortsat god juleferie ♡

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: