Hverdags-dagbog

Hvor lander du?

Udenfor regner det. Rigtig meget. Ikke den der lune og hyggelige slags der er om sommeren, men en larmende, tung og kold én som hører efteråret til. Og jeg sidder i min seng og kigger på jeres blogs og på jeres billeder og på jeres dejlige kommentarer på sidste indlæg som varmer meget mere end min dyne gør lige nu. Mit humør og indersiden af mit hovede er slet-slet ikke klar til efterår, for selvom det er lig med varme cardigans, lyskæder og en tur til Berlin, betyder det også mindre frihed og lidt farlige omvæltninger som nyt semester på ITU, nyt job og ny roomie. Jeg er spændt og nervøs og lidt uforberedt på alt hvad der venter, og så er jeg bare dårlig til minusgrader og blæst.

Hvor lander du når sommeren er slut?

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: