Omtale

Interview i Femina.

For nyligt medvirkede jeg i en artikel i Femina, hvor jeg og tre andre kvinder blev interviewet omkring vores digitale liv i både professionelle og private henseender. De kalder mig “social media ekspert” hvilket sikkert er meget fint, men det ved vi jo også godt allesammen at jeg ikke er 🙂 Ordet ‘ekspert’ huer mig i hvert fald ikke. Min vinkel er på dét at arbejde med sociale medier til hverdag, og uanset journalistens ordvalg er jeg ret stolt af at en håndfuld af mine Instagrams er blevet brugt på første side, samt at jeg(!) medvirker i en artikel med både Mathilde Kimer, Ida Auken og Ida Lærke. Her er nogle udklip fra “min” del af artiklen:
(se interviewet i stor version her)

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

3 Kommentarer

 • Svar admin 29. september 2014 kl. 12:43

  @Ukendt: Det er nogle features jeg har fået adgang til da jeg har et fast samarbejde med Spotify. Det er ikke standard funktioner, desværre 🙂 Mvh. Sam.

 • Svar Michelle 29. september 2014 kl. 7:54

  Hallo, du er altså sej! Ekspert eller ej 🙂

 • Svar Ukendt 28. september 2014 kl. 20:15

  Lidt udenfor perspektiv ift. dette indlæg, men jeg undre mig blot over hvordan du laver dine playlister på Spotify – altså hvordan du laver den lille beskrivelse, og selv vælger billedet til din playliste.

  God aften 🙂

 • Hvad tænker du? Skriv det til mig!