Hverdags-dagbog

Jeg har fået et nyt job!

Der er efterhånden rigtig mange som spørger mig, både på min blog og i virkeligheden: “Hvad er det egentlig helt præcist du laver?” og “Hvad vil du så gerne være når du bliver stor?” og det kan jeg faktisk godt forstå at folk spørger om. Fordi, hvis jeg skal være ærlig, har jeg måske gang i lidt for mange ting. Derfor vil jeg bruge lidt blogplads på at fortælle mere om, hvad det er jeg laver og hvad jeg vil være. Og som jeg skrev i sidste indlæg, så har jeg (i den forbindelse) også en dejlig nyhed at dele med dig. Jeg venter lige et par linjer endnu, men måske er jeg bedre til at holde på hemmeligheder end min overskrift er.

Jeg er nemlig først og fremmest studerende, og igang med en kandidat på IT Universitetet i Digital Design og Kommunikation. Hvis man har kendt mig da jeg var yngre (hvilket du jo nok ikke har…) giver det faktisk meget god mening – jeg var nemlig sådan en pige som skrev dagbog, historier og rim og lavede små malebøger til mine veninder som de kunne farvelægge med trylletuscher.

Ja, men. Selvom det er længe siden har jeg vidst altid holdt fast i det dér med design og kommunikation i en eller anden forstand. I løbet af det sidste år, er der så lige pludselig gået totalt iværksætter-ånd i mig. Tre af mine venner og jeg startede booking- og management bureauet Catching Paper Planes sidste forår og hen over sommeren begyndte jeg også at lege med video og stopmotion med en fra mit studie, som er blevet min allerbedste Video Ven. Det hele handler jo i bund og grund om musik, og interessen for at formidle musikken visuelt når nu jeg hverken selv spiller guitar, eller keyboard eller for den sags skyld saxofon (det kunne ellers være sejt!). Min tamburin samler endda støv på reolen.

Og her kommer den så: Jeg har fået et nyt job! – men det er ikke bare hvilket som helst job. Det er hos den danske afdeling af verdens største pladeselskab: Universal. Det er vildt, det er kommercielt, og jeg tror måske at det er en slags drømmejob for mig! Jeg har fået det via mit netværk på Twitter, og det bliver “kun” et studiejob for nu. Jeg er startet i deres digitale afdeling i dag som en slags online marketing assistant – folk var søde, lokalerne fede, frokosten smagte godt og arbejdsopgaverne lige mig: Jeg skal nemlig lege med alt fra blogs til sociale medier, nyhedsbreve, artworks og playlister. Kombinationen af musik, web, design og kommunikation er helt perfekt for mig så jeg er glad.

Rigtig-rigtig glad!

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: