Hverdags-dagbog

Jeg har fejret mig selv!

I onsdags var jeg til mit specialeforsvar, og det gik helt forrygende. Vi fik 12! Det er så vildt! Jeg er virkelig stolt og lettet. De sidste par dage har været så gode og glade, med massevis af kram og eksamensblomster i lyserøde nuancer, middag med min familie, drinks og søde kolleger.
 

Derudover har jeg købt en eksamensgave til mig selv, som jeg virkelig har ønsket mig i lang tid – nemlig en forstærker og nogle højtalere til min pladespiller (de gamle døde) så jeg igen kan lytte til alle mine dejlige vinyler – og have en grund til, at få mig nogle flere! Jeg synes selv, at det er den helt perfekte gave, både fordi at det er tilstrækkeligt voksent men også fordi, at det passer til det emne vi skrev speciale om; Den fysiske musiksamlings relevans i en ny medievirkelighed.
 

Så, hvad så nu? Jamen, jeg er startet fuldtid på mit arbejde hos Universal Music, og så er jeg også i fuld færd med at få styr på min kalender, og indhente alle de blogindlæg og oplevelser som jeg er bagud med. Jeg har brugt de sidste par dage på, at gå tur i solen og ses med mine venner, høre musik, lægge lyserød neglelak, drikke stempelkaffe og komme igennem min inbox. Alt er godt. Jeg er glad. Nu starter sommeren snart, og festivalsæsonen, og det kunne jo ikke være bedre!

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: