Fund, Inspiration, Kreative ideer

Jeg kan ikke lide grå.

Jeg kan faktisk virkelig ikke lide grå. Og, jeg ved godt at man ikke må hade nogen farver – men i min optik er grå mere en sindstilstand. Det er et problem, når man har en macbook som er …ja, meget grå, og som man ser på hver eneste dag. Så jeg har gjort dét, jeg plejer at gøre med ting som jeg synes er kedelige: Jeg pynter dem.

I sidste uge bestilte jeg et sæt klistermærker til mit keyboard, og kom til at love på min Facebook at jeg ville skrive en lille guide til køb af den slags mac-lir online. Så, værsgo!


Sleeve: Omslaget til min computer har jeg købt på Etsy. Det er desværre så længe siden, at jeg ikke kan huske sælgerens navn, men en hurtig søgning på “macbook pro sleeve” gav blandt andet resultater med en strikket regnbue, guitarer og et stort moustache til cirka 100-230 kroner, og fragt på omkring 30 kroner. På Etsy kan man både betale via PayPal eller med Visa-kort og sidst jeg købte noget modtog jeg det indenfor 4 dage.

Tip: Specificer  søgningen endnu mere og vælg fx “handmade” og skriv “13 inch macbook pro sleeve” eller 15 inch, eller hvad du nu har. Det er ligesom med kjoler: Der er ikke noget værre end at finde det perfekte sleeve, for derefter at opdage det ikke er i den rigtige størrelse.

Bonus tip: Jeg købte engang et PC sleeve med en påsyet ugle i læder på Barry’s Farm. De er også begyndt at lave til iPhones og iPads, og da målene på min gamle computer ikke fandtes i deres system skrev de til mig, at jeg bare kunne sende dem en mail så de kunne lave én til mig der passede. God service!


Stickers: Jeg synes, at det er så hyggeligt at man kan få stickers til mac hvor æblet er integreret i designet. Jeg har fx denne her halskæde på min, som har fået en del opmærksomhed på ITU. Det er sjovt! Jeg har set, at både Ebay UK og Amazon UK har et stort udvalg af samme type stickers, men lige denne her har jeg faktisk også købt på Etsy. De koster mellem 40 – 60 kroner og kan også fås til iPads og iPhones.

Tip: Husk at klistermærket skal passe til størrelsen på din computer, så søg igen på 13/15/17 inch. Gå efter dem som er “vinyl stickers” da de efter sigende er bedst kvalitet. Her er en videoguide til hvordan man sætter dem på.


Keyboard: Surprise! Klistermærkerne til mit keyboard har jeg også købt på Etsy. Jeg var endda rimelig kontrolleret, og undlod at vælge dem med Hello Kitty(!). Regnbueknapperne kostede 62 kroner inkl. fragt, og så er det jo desværre ikke tilpasset dansk tastatur, men dét synes jeg ikke gør noget. Jeg bliver nemlig glad i låget hver gang jeg slår min laptop op!

(PS: Hvis du kender til andre webshops hvor man kan købe pyntesager til sin computer, må du rigtig gerne fortælle mig om dem i kommentarfeltet)

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: