Hverdags-dagbog

Joggingbukser og middagslure (om hvad jeg har lavet i påsken, part une)

Denne påskeferie kunne ikke være timet bedre! Jeg vidste det nok ikke (ok, måske havde jeg en anelse om det) men jeg trængte virkelig til at sove legale middagslure, lufte mentalt ud og sætte tempoet på slowmotion. Min ferie startede med verdens hyggeligste middagsselskab i onsdags, hvor alle de superhelte-venner der har været tålmodige og hjælpsomme under vores specialeforløb var inviteret til tapas og vin. Vi satte os til bords hjemme hos mig, der var hjemmelavet knækbrød og iblandt retterne var bl.a. også Linns ostetærte og asparges-snack til stor begejstring for alle!

Pssst, her er nogle dejlige toner du høre imens du læser indlægget;


Vi fik så mange flotte blomster, kram og påskeæg, og vi brugte aftenen på at spise os mætte i alle de gode sager (og drikke vin) før vi cyklede videre ud i Nørrebro-natten. Det var en helt perfekt måde at fejre os selv, og vores cand.it. titler på! Jeg er stadig meget glad og stolt – og mentalt udmattet.


De andre dage i påskeferien har jeg tilbragt med at stå tidligt op (til denne udsigt, blå himmel og blomstertræ der er på nippet til at springe ud skal man ikke kimse af!) men også under dynen, med serier og musik, søde sms-beskeder, min kat, læsning og et forsøg på at lave en ønskeliste til min snarlige fødselsdag.

Jeg har cyklet ture, drukket kaffe af pæne kopper på Nørrebro, og kigget i genbrugsbutikker og på regnbuehuse. Faktisk har jeg lavet et hashtag til sidstnævnte på Instagram – det fortjener de nemlig.


Jeg har fået årets første is. Den gode fra Paradis!


Jeg har været en tur i Dragør, yderst på Amager, hvor vi købte laks og fiskefrikadeller på Røgeriet som holdt længe åbent, og bådene var ved at blive sat i stand til, at komme i vandet. Det er et af mine yndlingssteder på øen hvor jeg er opvokset, de små brostensgader og de gamle huse er så absolut den gode cykeltur værd!


Jeg har også været et smut i Sverige, og kan meddele at foråret (også) blomstrer i fineste forstand derovre! Jeg kan slet ikke få nok af, at gå tur i det gode vejr, og er ved at lave en liste over andre steder jeg gerne vil nå at opleve foråret – bl.a. Landbohøjskoles Have og Langelinje.

Har I også haft en dejlig påskeferie?

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: