Hverdags-dagbog

Juledaze.

Jeg har været i lidt af en daze i the juledays. Jeg kan nærmest ikke huske hvad jeg har lavet den sidste uge. Men jeg synes det er okay, for jeg har kun lavet ting som jeg havde lyst til, sovet længe og set mennesker jeg har savnet. Min jul var god og langsom, hos mine forældre på Amager sammen med min bror, kattene og foruroligende meget quizbattle. Det var god mad og filterkaffe, tæppe på sofaen, decemberkraver og en meget dejlig julegave fra min familie i form af en ny scanner/printer, der både kan snakke med min mac og min iphone via wifi. Dét synes jeg er meget sejt og moderne, og jeg glæder mig til at scanne en masse tegninger igen!Jeg bagte både brød og kager. Det er lang tid siden, at jeg har haft tid til det og jeg hyggede mig i vores mintfarvede køkken med forklæde og høj musik.Jeg havde små nissehuer på mine negle, som jeg havde fået inspiration til på Instagram.


Min egen lejlighed var også blevet pyntet pænt op af mine venner nogle uger forinden, hvor vi legede med saks og papir i det selvudnævnte hobbyrum (læs: stuen) imens Linn bød på æbleskiver og gløgg.

Dyrene i vindueskarmen havde også juleferie og store planer for aftenen med hjemmehygge og left-overs fra køleskabet.


Min familie stod for maden, som både var grøn og kødfarvet, imens jeg tog en middagslur på sofaen og så Disney’s Juleshow. Det er dejligt og bekymringsfrit at blive sørget for på den måde – mere af den slags tak.


Min far fik en iPad i efteråret da han fyldte 60, og jeg var både imponeret og lidt overrasket over hvor gode begge mine forældre var blevet til at bruge den!
 
Da jeg kom hjem 1. juledag opdagede jeg de klistermærker på mit bord, som skulle have siddet på nogle af pakkerne. Det var lidt ærgerligt – men så må jeg gemme dem til en anden god gang.

Til gengæld smugkiggede sollyset og den blå himmel på Nørrebro.
 
Jeg drak min kaffe sort, og fik sat en much needed lampe op i entreen.

Jeg satte mine to par nye sko frem (julegaver til mig selv – vigtigt) så jeg rigtig kunne beundre dem. Støvlerne er fra Topshop og stilletterne er købt på Asos.


Desuden var der masser af perlerier, scans af tegninger og skriverier til bloggen. Jeg arbejder på en Året Der Gik som jeg håber på at have klar til starten af januar.

Men, nu tager jeg til Berlin med nogle venner hvor jeg skal holde nytår og storhygge i en lejlighed vi har fundet på AirBnB. Jeg har både min laptop og mit kamera med mig, men hvis jeg kender mig selv ret så bliver der mest aktivitet på min Instagram. Jeg kan godt mærke, at min lille blog-break kræver at jeg lige kommer ind i rutinen igen! Jeg håber at I alle har haft en rigtig dejlig jul samt får et trygt og festligt nytår.

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: