Rejseeventyr

Kroatien!

Endelig-endelig blev det min tur til badeferie! Jeg har skrevet om det et par gange før, men jeg har også gået med dalmatiske sommerfugle i maven siden vi bestilte rejsen i april, for denne gang går turen til Kroatien!

Vi starter i Split, som ligger helt ude ved kysten og Adriaterhavet (pt. 37 grader!) og bevæger os ind til hovedstaden Zagreb et par dage også. Jeg ved ikke særlig meget om Kroatien, da det er første gang jeg besøger landet – men lejlighederne har vi fundet på AirBnB så mon ikke der er nogle søde lokale med gode tips og adresser til os? Jeg glæder mig til turkise sandstrande, grillet fisk, drinks, sejlture og fri før jeg starter på 4.semester af min kandidat. Pyh!

Kameraet er med mig, og selvom jeg er på ferie i en uges tid, har jeg selvfølgelig sørget for at bloggen ikke står stille. På mandag sker der fx noget rigtig spændende 😉 Jeg ville bare lige ønske jer god weekend og pas godt på København imens jeg bliver gevaldigt solskoldet på skuldrene! 

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.