Spotify playlister

Let’s Get Grillin’

Jeg skriver ikke så mange indlæg om mad (selvom jeg spiser meget af det) men mest når der er mange mennesker på besøg til sommergrill hjemme på Vimpelfabrikken – ligesom sidste år. Det er som om, at farverne er flottere, salaterne er nemmere at finde på og kødet smager bedre (på grill) når der er aftensol. Vi er kun én måned inde i sommeren, og det plejer som regel at være Skt. Hans som er startskuddet på nogle lune aftener med sammenskud i parker, i vores gårde og på altaner. Jeg har faktisk valgt at droppe engangsgrillene i år og har i stedet ‘investeret’ i en lille bordkuglegrill (200 kroner i Harald Nyborg). Den har jeg i sinde at bruge den mindst en gang om ugen!Her får I lige en stemningsrapport fra en af sommerens første fællesmiddage på Nørrebro, sammen med min helt nye grill-playliste som jeg stadig mangler at få afprøvet udendørs:


En balje med sangria er altid på sin plads.


Vi grillede alt slags kød med masser af krydderier på!


Og grillost – min nyeste favorit! Både med og uden chili.


Da alle var færdige med at spise, brugte vi varmen fra kullene til at grille skumfiduser.


Og så cyklede vi (traditionen tro) ned til Dronning Louises Bro, og så bål på søerne.

Asparges og laks er også grill-egnede, og skaber glæde blandt mine smagsløg, og så har jeg for resten også fået noget så atypisk (?) som både stegt flæsk (hvor vi lagde frisk rosmarin på kullene, det gav en sindssygt lækker smag) og pizza (!) lavet på grill (ikke samtidig).

Sidstnævnte skal mine forældre have æren for – det er en af de bedste pizzaer jeg nogensinde har smagt – og blev lavet helt simpelt ved en pizzasten til grill som man også kan købe online. Det tog kun et kvarter med låg på, så jeg er fan!

Hvad griller I, og har I nogle gode tips til en ny i faget?

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: