Hverdags-dagbog

Level Up.

Dagen med det skarpe hjørne var fin og rar, takket være solskin, multifarvede roser, familie-formiddag, jordbær, sushi, vinno, kram, umage håndskrevne kort, tegninger og papirsklip, 50 tulipaner(!), cykelture, sene udendørs Vesterbro-øl og betænksomme, syngende venner som begavede mig med sløjfer, blomstrede sko, musikoplevelser, pynt og (hold nu fast) den fineste pladespiller. Jeg er glad og heldig.


Jeg må nok hellere sige tak til Benjamin for lån af det fine billede af himlen og benene. (Jeg manglede lidt akkurat ét for at opsætningen så pæn ud!)

Og så lige et PS. Hvor tit synes I, at man skal opdatere sin blog?

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.