Fotografi, Inspiration, København

Locking your love.

På Bryggebroen i København foregår der et eller andet sært med nogle hængelåse. Jeg har aldrig bemærket dem før forleden, hvor jeg for en gangs skyld trak min cykel over i stedet for at suse afsted:

Heldigvis har jeg kloge veninder, som af uforklarlige årsager har en bred almen viden om gamle kinesiske traditioner. Det kaldes åbenbart Locking your love og stammer som sagt fra Kina, men er begyndt at dukke op på broer rundt omkring i verden (se selv listen på Wikipedia) – og nu åbenbart også imellem Islands Brygge og Fisketorvet. Traditionen går i bund og grund ud på, at man sammen med den person man elsker sætter en hængelås fast og smider nøglen i vandet. Man låser sin kærlighed fast.

Umiddelbart lyder det en smule tacky og sukkersødt, man kunne godt undre sig over at låsesmedene ikke tjener styrtende op til Valentins dag (endnu!), men det ramte alligevel et blødt punkt inde i mig. Det har sikkert noget at gøre med, at være vokset op med Disney film. Hvis du kommer forbi broen og har brug for et fint input, så er det i hvert fald lige ved din side – på de mange hængelåse som er indgraveret og dækket til med tegninger, navne, datoer, hjerter og klistermærker:Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: