Festival, Omtale, Sponsoreret indlæg

Min guide til Northside Festival 2014.

Måske har I allerede set den på Northsides Facebookside, men jeg har lavet en lille guide til årets program med mine forslag til hvilke bands man skal se. Jeg har selv tegnet den! Jeg tillader mig lige, at poste den her på bloggen også, og der er også et lille interview med mig at læse her.

Det er mit tredje år på Northside Festival. Skal nogen af jer afsted? Og hvad skal I se?

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.