Spotify playlister

Mine favoritter fra år 2014.

Ligesom de sidste tre år, har jeg lavet en julekalenderplayliste på Spotify med et nyt nummer hver dag her i december, som jeg syntes var de bedste fra året der gik. For god ordens skyld, og for at ønske alle der læser med glædelig jul og tak for i år, kommer de lige her! Rækkefølgen er tilfældig:

1. The Preatures – Is This How You Feel?

Jeg ELSKER basgangen på denne her, og The Preatures har jeg virkelig lyttet meget til i 2014. Faktisk så meget så jeg udbrød et glædeshyl da jeg læste at de kommer til Danmark i 2015!

2. SOHN – Artifice

3. Future Islands – Seasons (Waiting On You)

Jeg så dem på både Primavera Festival og på Roskilde, og det er nogle af de bedste koncerter jeg har været til i år. Albummet ‘Singles’ var mit mest lyttede, og det er især ‘Seasons’ som minder mig om en virkelig sjov sommer med fart på.

4. John Newman – Losing Sleep

5. Alt-J – Every Other Freckle

6. Hozier – Take Me To Church

Denne her var også med på min “Dem holder jeg øje med i 2014”playliste, og jeg er ikke blevet træt af den endnu. Det er en virkelig smuk sang med en vild tekst.

7. Josef Salvat – Open Season


Jeg er helt vild med Josef Salvats smørbløde vokal, og jeg håber virkelig at man hører mere til ham næste år. Han er i hvert fald med på min “Dem holder jeg øje med i 2015”playliste.

8. The Minds of 99 – Et Barn Af Min Tid

9. Julias Moon – Palace

10. Sam Smith – Money On My Mind

11. Broods – Bridges

12. Oceáan – Need U

13. Darkside – Paper Trails


Jeg så Darkside på Primavera Festival, klokken 1 om natten ved havet, og det var en helt fantastisk koncert! Jeg stod helt foran, og både lyssætning og stemning var så medrivende at især ‘Paper Trails’ stadig kan give mig kuldegysninger og tage mig mentalt tilbage til Barcelona.

14. Jungle – Busy Earnin’

15. Scarlet Pleasure – The Strip

16. La Roux – Uptight Downtown

17. Chromeo – Jealous (I Ain’t With It)


‘Jealous’ er efter min mening et af de mest oversete og undervurderede numre fra i år. Chromeo er altid lig med instant godt humør, og jeg har dem både på min løbeplayliste og dén til fest.

18. The War On Drugs – Under The Pressure

19. FKA Twigs – Two Weeks

20. astronomyy – Nothin’ On My Mind


Jeg bloggede om denne her som dagens sang i oktober, hvor den var som et varmt kram da efteråret kom og druknede sommerminderne. Den er nostalgisk og befriende, og den får lov at blive på min playliste ind i et nye år.

21. Sam Smith – I’m Not The Only One

22. Lykke Li – Gunshot

23. Sia – Chandelier

24. Julias Moon – Lipstick Lies


Hvis jeg skal sætte fingeren på ét nummer der virkelig udgør mit soundtrack fra året der gik, og især sommeren, må det være ‘Lipstick Lies’. Derudover… Så er der jo lige én anden ung dame, som ikke er med på listen idet hendes musik ikke er tilgængelig på Spotify. Jeg kan vist heller ikke løbe fra at have hørt den så absurd meget at den kommer med som en bonus:

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

0 kommentarer

Hvad tænker du? Skriv det til mig!