Musikmandag

#Musikmandag 100!

Jeg kan kun komme i tanke om én rigtig måde at fejre musikmandag nummer hundrede på: Nemlig med en ny Spotify playliste! Og det skal selvfølgelig ikke være hvilken som helst, men faktisk én jeg har gået og brygget på længe – en vaskeægte girl power playliste ❤️ Drengene kan også være med, der er både de obligatoriske anthems (Wannabe, Shake It Off og Dancing On My Own), men også bare nogle virkelig gode sange jeg selv havde lidt glemt i farten (fx Nelly Furtado med Maneater! Den holder stadig!).

For mig, som er en del af Spice Girls-generationen, er der et meget stort lighedstegn mellem girl power og søstersolidaritet. Det står for female empowerment hvor man som kvinder holder/står sammen, fremfor at konkurrere. Og så står det for, at man ikke behøver være ens og ligne hinanden (thank you Spice Girls!) men at forskelligheder er en styrke. At man også kan være den sjove pige, eller den ‘drengede’ pige, uden at være forkert eller udenfor ❤️ Derfor er sangene på playlisten også lidt i øst og vest: Nogen af dem er henvendt til drengene (Shout Out To My Ex eller Thank You Next), andre til pigerne (Destiny’s Child med Girl fx) og nogen af dem er bare med fordi sangerinden er røvsej (som fx Alma, Clara, La Roux, Lucy Pearl eller Drew).

Jeg har testet playlisten, og den virker altså både når man cykler eller skal bruge lidt energi til at gøre rent, når man drikker vin med damerne og når man er på arbejde. Så jeg håber I vil give den et lyt og byde ind med, hvad I synes der er obligatorisk på en girl power playliste 🌸

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

0 kommentarer

Hvad tænker du? Skriv det til mig!