Musikmandag

Musikmandag #14

Jeg er gået i nostalgi-mode. Jeg tror, at det startede med at jeg faldt over noget Fleetwood Mac og pludselig var jeg tilbage i det røde rækkehus på Amager, med brætspil, sutsko, overtegnede kladdehæfter og pappas plader. Derfor fik jeg lyst til at lave en playliste med nogle af de gode gamle, og så kom jeg til at snakke i telefon med min far om hvad han lyttede mest til dengang. Det er fedt, og rart, og sejt at have forældre som er musikglade (de har aldrig selv spillet, min far er team leader hos IBM og min mor er uddannet engelsk/fransk korrespondent) men jeg tror helt sikkert at det har sat sit præg på mig, at være opvokset med Gasolin, Rolling Stones, David Bowie, Iggy Pop og alle de andre hjemme på pladespilleren.


Playlisten har jeg kaldt “Lyden af Pappas vinyler” (åbner i Spotify) og tegningen har jeg lavet på mit nye Bamboo board, som jeg øver mig i at tegne på. I får også lige tre videoer til nogle af mine yndlingssange:


David Bowie – Starman fra 1972 hvor pappa var 20 år og jeg var minus 14 år.


The Clash – London Calling fra 1979 hvor pappa var 27 år og jeg var minus 7 år.


Pixies – Here Comes Your Man fra 1989 hvor pappa var 37 år og jeg var 3 år.

Har du også nogle “gamle” yndlingssange som du har fået via dine forældre?

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.