Musikmandag

Musikmandag #19

Hej alle, og glædelig mandag! I dag handler min #musikmandag om tre sange, fra tre bands, som jeg holder rigtig meget af/øje med for tiden, og som rykker på rigtig mange musikblogs lige nu. Jeg tror, at de bliver rigtig populære i år, og måske du allerede har stiftet bekendtskab med nogle af dem?


Isaac Delusion er navnet på en fransk duo, bestående af “L” og “J” (seriøst, jeg har ikke kunne finde noget som helst om dem på mine stalker-platforme, det er totalt mystisk – men det er vidst også meningen). Jeg hørte nummeret “Midnight Sun” P6 Beat forleden, og var vild med det fra starten af. Faktisk løb jeg over til radioen for at Shazame på min iPhone og finde ud af hvad og hvem det var jeg hørte. Det er så rart for øregangen, på sådan en folky, melodisk, følsom, lidt smør-eventyrlig og catchy-beat-agtig måde. Intet mindre. Hør selv

Isaac Delusion – “Midnight Sun”


Chairlift er en amerikansk synthpop-duo, som du måske allerede kender, bl.a. fordi de for nogle år siden havde et meget dejligt sommerhit som hed “Bruises”, der blev brugt i en reklamefilm for iPod Nano. De har lige udgivet et nyt album, og fået masser af omtale for deres interaktive musikvideo, og jeg tror virkelig at 2012 bliver deres år. Plus, sangerinden er alt for yndig. Hende ville man altså gerne ligne!

Chairlift – “I Belong In Your Arms”


Of Monsters And Men kommer fra Island, og er vidst dét man kalder en indie-folk-pop-gruppe. De synger om eventyrsrejser, om huse på ryggen af hvaler og om skibe, med den dejligste dreng/pige-vokal, med en snert af folkevise. Det er især nummeret “Little Talks” som gør mig stjerneglad, med skiftende tempo, “hey!”-råb, klap og storladent melodisk omkvæd.

Of Monsters And Men – “Little Talks”

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: