Musikmandag

Musikmandag #21 med forsinkelse, men det er en af de rigtig gode! (synes jeg selv)


The Honeydrips er svenskere, og spiller electro-pop. Jeg gav faktisk deres plade en meget fair chance, men det var kun dette nummer som jeg rigtig forelskede mig i. Det hedder ‘(Lack of) Love Will Tear Us Apart’ og kunne ligeså godt være af Cults, som står mit hjerte meget nær. The Honeydrips eksisterer ikke som band mere, og faktisk er albummet (som hedder ‘Here Comes The Future’) fra 2007. First-mover mig! Uanset hvad, eller det hele, ligger singlen i hvert fald øverst på mit sommersoundtrack lige nu. Den findes ikke på Soundcloud, så det bliver et lidt kluntet YouTube lyttelink. Beklager!


Boat Club er (selvfølgelig) også svenskere, og både bandets navn og titlen på den her sang går op i en højere enhed, på et næsten ironisk niveau. Den hedder ‘Warmer Climes’ og lyder drømmende og gennemført meget af havvand, solhatte, ferie og ja – varmere himmelstrøg. Det minder mig lidt om Dirty Gold, Beach Fossils og Washed Out.

(Ej okay, det er så godt at I lige får et nummer mere med dem. Jeg er helt oppe at køre! Det her hedder ‘All The Time’)


Bretón er fem fyre fra London (allerede dér – haps!) og den her sang ‘Ordnance Survey’ indeholder alle ingredienserne fra opskriften på et 2006-indie-hit. Dengang gik jeg på Stengade 30 hver weekend, og dansede til lignende toner med skønne britiske dialekter, klap (seriøst, jeg elsker klap), math-rock melodiske elementer og goooooodt med synth. Jeg er solgt og har allerede danset rundt til den herhjemme. Flere gange. Kom igang!

Happy listening.

Previous Post Next Post

Der er mere fra samme hylde her: