Musikmandag

Musikmandag #24

I dag har jeg tre drømmende melodier til jer, som de sidste par uger har fået stærke forårsfornemmelser frem i mig ..

Blouse er fra USA, og deres drømmende indie-pop minder mig en smule om Beach House. Det er især nummeret Into Black som fangede mig med guitar riffet, og jeg har læst på Nylon at sangerinden låste sig inde i et skab og skrev teksten til nummeret, som handler om at være allestedsnærværende:

Francois & The Atlas Mountains er fransk, og synger på fransk, og skabs-frankofile-Sam elsker det inderligt og stort. Sangen “Le Plus Beaux” (“Det Smukkeste”) indrammer det fine solskin på omslaget helt perfekt, og blander indiepop og afrobeat på den dér måde hvor man bliver helt sommersyg og længselsfuld:

Hunch Bettors lyttede jeg rigtig meget til, da de var med i Karrierekanonen (vandt de egentlig?) og hærgede Barometret med deres skønne folkrock-lyd i 2010. For nyligt dukkede de så tilfældigt op på en af mine playlister, og mindede mig om hvor helt igennem fantastisk nummeret “Nothing But Green Lights” er:

Happy listening!

PS: Alle sange fra Musikmandage er samlet i én Spotify-playliste, hvis man har lyst.

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.