Konkurrence, Musikmandag, Sponsoreret indlæg

Musikmandag #28 – og give-igen-away!

Tak for jeres store og skønne entusiasme sidste mandag, omkring Vesterbro Festival og især omkring Temomatador. Jeg trak lod i går, vinderen er kontaktet – men ved I hvad? Jeg synes, at vi skal udlodde to billetter mere. Og det synes Vesterbro Festival også. Så i dag har jeg ikke sparet på noget som helst, og anbefaler yderligere fire spændende, danske band som er et lyt (og kig) værd, på weekendens festival.

Lad mig vide i kommentarfeltet, hvilket af dem du bedst kan lide – så trækker jeg lod blandt svarene. Husk email! 

Den meget rødhårede singer-songwriter Echo Me har netop udgivet sit debutalbum, hvorpå cremen af dansk indie folk også medvirker, bl.a. Cody, Penny Police og Boho Dancer. Dét kan jo kun gå godt, og jeg er for tiden totalt vild med den fløjte-prægede og lidt poppede førstesingle, som hedder Left From The Fire:


Echo Me spiller fredag d. 25. maj kl. 20 på PH Scenen.

Mr. Fish er måske et lidt fjollet navn, og poptonerne fra duoen skal man heller ikke tage alt for højtideligt. Det er catchy og lige til, det er festligt, ungt og sjovt. De to fyre har rødder i hhv. Zeitgeist og Reptile Youth, og hvis man har set nogen af de bands live før, ved man at de har forstand på at starte en kæmpe fest! Denne her er et godt bud på at få gang i mine dansesko, ‘Monkey Business’:
Mr. Fish spiller lørdag d. 26. maj kl. 21:30 på Air Scenen.

Wake Me For Coffee er oplagt at snakke om, nu hvor vi er ved fest og ballade. Jeg har læst, at Thorbjørn bygger mange af sine instrumenter og effekter selv, af bl.a. elektronisk legetøj – og det forklarer den Junior Senior-bipbop-gameboy-lignende pop-elektroniske lyd, og måske lidt skøre tekster, som kommer fra ham. Jeg er også ret vild med videoen, som er et klip fra YouTube der passer ret perfekt til nummeret ‘Baby Burrito’:
Wake Me For Coffee spiller fredag d. 25. maj kl. 21:30 på PH Scenen.

The Green Lives har jeg gemt til sidst fordi jeg tror, at det er dem som umiddelbart virker mest oplagt at jeg anbefaler. De lyder af New Spring, Let Me Play Your Guitar, Treefight For Sunlight og Det Elektriske Barometer. Det er ren indie-kærlighed over hele linjen, med vokalharmonier og strengeinstrumenter – fx er ‘Dancing In The Snow’ er en ægte forårssang:

The Green Lives spiller lørdag d. 26. maj kl. 22:00 på Øks 1 Scenen.


Happy listening!

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: