Musikmandag

Musikmandag #3

Her er dagens anbefalinger! Jeg vil faktisk også hjertens gerne høre, hvad I synes om mandagstraditionen? Jeg har nemlig ikke fået så meget respons på mine Musikmandag-indlæg. Kan I lide den musik jeg poster? Er der for lidt, for meget, har I forslag til nogle temaer? Og, selvfølgelig, hvad vil I anbefale mig at lytte til i dag? 🙂


Gardens & Villa er fem skjorte-fyre fra Santa Barbara – med solbriller og morgenhår. Jeg har lige læst en artikel om dem i går, hvor de omtalte deres genre som coco vibes og fortalte at de var inspirerede af cykelture, dansefester og en særlig gårdhave på adressen Villa Street. Alene dén udtalelse giver dem tusinde points i min bog, for det ville også inspirere mig! Deres ‘hit’ hedder egentlig “Black Hill” men jeg kan faktisk bedre lide denne her, “Thorn Castles”, fordi den er så legesyg og naiv i melodien og teksten:

Jeg synes det lyder som en blanding af Cant, Youth Lagoon og Dale Earnhardt Jr Jr – så hvis du kan lide dem, kan du måske også lide Gardens & Villa! Eller omvendt.


Superhumanoids er bare et vildt sejt navn til et band, nærmest tegneserie-agtigt, og jeg fik vidst også lige kort nævnt dem i det her indlæg. De spiller amerikansk indie-pop med lidt 60’er-krymmel på toppen, og garage-skratter ind imellem – og jeg er vild med det! Her er mit yndlingsnummer “Cranial Contest” fra EP’en Urgency som kører på repeat. (PS. Hvis du kan lide det, måske ligeså meget som mig, har de en masse gratis downloads liggende på last.fm. Se selv her!)

Jeg synes det lyder af Millionyoung (bare lidt mere up-tempo) – så hvis du kan lide dem, kan du helt sikkert også lide Superhumanoids! Eller omvendt.

Happy listening!

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: