Musikmandag

Musikmandag #34

I dag bliver en lidt skrabet musikmandag – for jeg har kun én ting på hjernen: Roskilde, Roskilde, Roskilde! Jeg var ude og hente mit armbånd i går, høre Ulige Numre og Dig & Mig på Pavillon Junior og snuse lidt rundt på festivalpladsen som langsomt begynder at ligne noget inden åbningen på torsdag:


Wow jeg glæder mig. Og selvom jeg allerede har skrevet et indlæg med anbefalinger og lavet en playliste, så glæder jeg mig især-og-allermest til dem her:

The Shins!

The Cure!

Bon Iver!

M83!

…jeg kunne faktisk blive ved. Jeg glæder mig virkelig også på-den-nysgerrige-måde til Perfume Genius, Penguin Prison og Cold Specks, til mine fødder skal danse til Friendly Fires, Pretty Lights og Santigold, til Janelle Monaé som gav en af de bedste koncerter sidste år, til lidt svenska med Jonathan Johansson, Korallreven og First Aid Kit – og, hvis jeg holder ud, til Björk. Jeg knuselsker Roskilde Festival og at min sommer skal starte med så fantastisk meget musik! Kom endelig-endelig med flere inputs til mine musikdage, jeg tager de gode løbesko på. Min liste findes her.

Jeg håber at vi ses derude fra på torsdag 🙂

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.