Musikmandag

Musikmandag #36

Jeg lytter meget til dreamy søndagsmusik lige for tiden – måske det skyldes, at jeg har haft galoperende hovedpiner (tak eks-visdomstand), at jeg har slået ferietilstand TIL eller at jeg bare render rundt i lidt af en drømmedøs med rejseplaner, udflugter, koncerter, masser af fødselsdage (jeg elsker fødselsdage!!) og nye tiltag på bloggen. I hører mere snart. Men først får I i hvert fald lov at høre et par af de omtalte sange – i dag med YouTube-links da de ikke alle var at finde på Soundcloud:


Hvis du synes, at DIIV lyder lidt som Beach Fossils (tænk lo-fi indie og shoegaze) er det ikke helt forkert. Det er nemlig deres guitarist, som har det her band sammen med bl.a. en af musikerne fra Smith Westerns. God opsætning, ikke? Hvis du kan lide det spiller de på Bakken i København d. 30. august.

Jeg skrev også om Alt-J i sidste uge, men nu får de sgu lov at være med igen, selvom de måske ikke heeeeelt er så søndagsmellow som DIIV. Som sagt er jeg helt pjattet med deres plade ‘An Awesome Wave’ og den sidste uge har det været sangen ‘Taro’ som jeg har repeatet på min playliste.

Blood Diamonds er en fyr fra Canada, han er 21 år og designer videospil – hvor awesome er det lige? (Tjek bl.a. omslaget til singlen ‘Phone Sex’ featuring Grimes her hvor det virkelig kan ses). Det minder lidt om Sleep ∞ Over og især nummeret ‘Dreams’ er godt for søndagstrætte hoveder.

Happy listening!
Alle sangene fra mine musikmandage findes på en Spotify-playliste, her.

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.