Festival, Musikmandag

Musikmandag #37 – Malmö Festival anbefalinger.

Hvert år plejer jeg at tage til Malmö Festival lige ovre på den anden side af Øresund. Det er gratis, og involverer bl.a. en del fine koncerter imellem d. 17-24. august – som desværre clasher med min solskinsrejse – men derfor skal I slet ikke snydes for et par anbefalinger:

Penny Police er en sød, dansk singer-songwriter, som minder om en mellemting af Agnes Obel og Boho Dancer. Hun spiller d. 17. august kl. 18.

Jonathan Johansson spiller svensksproget indiepop (med et lille drys af synth) d. 17. august kl. 21 – meget i stil med Deportees og Håkan Hellström.

Avi Buffalo er i samme boldgade som Fleet Foxes og Smith Westerns, med alternative og lo-fi rocktoner. De spiller d. 18. august kl. 22:30.

Ane Brun var Norges Lykke Li før Lykke Li var det. Tænk danse-beats kombineret med melodisk og ren pigevokal. Hun spiller d. 19. august kl. 21:15

The Hives spiller d. 22. august kl. 21:30, og er nogle af Sveriges største garage-indierock-helte i min optik. Jeg har danset til dem så mange gange, og var for nyligt heldig at opleve dem på Northside Festival. Hvis man kun skal se ét band i denne uge, må det næsten være The Hives.

– og Little Dragon er også must-see. Det er svensk-japansk elektronisk triphop som også er vildt festlige live. Det er d. 23. august kl. 20:30

Koncerterne finder sted på Gustav Adolfs Torg, Posthusplatsen og Stortorget, som alle ligger i nærheden af Malmö Central Station. Se mere om musikken og festivalen på malmofestivalen.se

Alle sangene fra mine musikmandage findes på en Spotify-playliste, her.

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: