Konkurrence, Musikmandag, Sponsoreret indlæg

Musikmandag #39 – Vind billetter til TrailerPark Festival, med Christian Hjelm!

For nogle uger siden skete der noget ret sejt. Uafhængigt af hinanden blev jeg nemlig kontaktet af Playground Music og TrailerPark, i forbindelse med potentielle samarbejder. Det meget fine tilfælde var, at Playground Music udgiver Christian Hjelm – som skal spille på årets TrailerPark Festival! Derfor foreslog jeg et tværgående samarbejde, og heldigvis har jeg nu fået æren af at formidle denne meget flotte konkurrence på min blog;

 

Præmien er 2 partout-billetter til årets TrailerPark Festival, samt 2 af Christian Hjelm’s nye-nye soloplade Før Vi Blev Lette, som udkommer d. 3. september. Du har sikkert allerede hørt Scenen Skifter Nu og Lang Vej Igen? Det er ny, dansksproget musik når det er allerbedst. Det er charmerende og festligt med nostalgiske træk – og et lille drys af Kim Larsen, synes jeg.

Det du skal gøre er, at skrive i kommentarfeltet hvilken dansksproget sang (i ental!) du synes kunne være sjov, oplagt eller tilpas kreativ, at Christian Hjelm lavede en coverversion af. Christian udtrækker selv én vinder, som kan tage en sød ven med sig til festival og lytte til hans nye plade, og har endda også lovet at indspille det bedste forslag efterfølgende. How awesome is that? Spænd jeres krea-hjelme, og rigtig meget held og lykke!

Konkurrencen slutter søndag d. 26. august.

Billetterne er sponsoreret af Trailerpark Festival, og CD’erne er sponsoreret af Playground Music.

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.