Musikmandag

Musikmandag #4

Denne musikmandag er dedikeret til ét band som jeg stjerne-glæder mig til at se på onsdag: Craft Spells.

(Klik på coveret for at lytte til hele albummet med Spotify)

‘Idle Labor’ har kørt på repeat i mine earplugs de sidste par måneder, og det fine pastelfarvede albumcover siger jo nærmest det hele; Det lyder sart og lidt skrøbeligt, som en forelskelse (med masser af synth). Nyt, ukompliceret, sensommer, det gør ikke noget at man fryser lidt om næsen og fingrene. Hun har sokker i ballerina-skoene og han går med cardigan. Kan I også høre det? Dét kan jeg, og det gør mig glad hver gang jeg lytter til Craft Spells’ drømmende melodier.

De kunne sagtens være svenskere  (jeg synes de har en meget ‘svensk lyd’) men de er faktisk tre fyre fra Texas. Dog ved jeg ikke om de går med cardigans, eller om de var forelskede da de indspillede albummet.

Det var virkelig svært, at udvælge nogle numre til indlægget i dag fordi det hele er godt, så nu har jeg taget dem der går som “blog hits”. Deres koncert på onsdag koster kun 80 kroner, og er på Ideal Bar i København. 

After the Moment:

Party Talks:

Jeg synes det lyder som The Radio Dept  og Wild Nothing – så hvis du kan lide dem, kan du helt sikkert også lide Craft Spells! Eller omvendt. 

Happy listening!

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: