Musikmandag

Musikmandag #41 – Her er fem som nok skal få dig godt ind i efteråret. Bare rolig!

Hvis du allerede er gået i hyggehi …… så synger engelske Daughter hjertevarmende, bløde toner for dig. Som en kvindelig Ben Howard, med pæn grydefris, i et Where The Wild Things Are-lignende univers.

Hvis du har brug for noget chillern, men ikke er helt slow-mo klar …


… skal du tage en lytter til den tidligere Tunng-forsangers nye melodier. Han pusler rundt under navnet Diagrams, og tonerne har en særlig ro over sig i stil med Broken Bells.

Hvis du trænger til noget nyt fra en stemme du kender …


… er Ellie Goulding lige om hjørnet med et album. Hun har aldrig rigtig været skummen på min ‘cino før jeg hørte hendes cover af Active Child, og jeg er faktisk gået hen og blevet rigtig glad for hendes lyse, alternative og lidt skæve alfe-stemme. Også awesomeness-points for at lave en lyric video med Instagramfotos fra fans!

Hvis du slet ikke er klar til minusgrader, og bare vil danse efteråret til benægtelse …… spiller det fashionable dino-band med det seje navn: Totally Enourmous Extinct Dinosaurs med glæde op til elektronisk popdans. Måske du kender nummeret fra Lumia reklamen? Jeg bliver i så godt humør af den!

Hvis du vil det samme som ovenfor, men bare med lidt mere undergrunds-indieklang …
… er irske Cast of Cheers en sving-om værdig. Det er alternativt, indie og virkelig catchy – med en håndfuld mathrock drysset på toppen, en kombination af Two Door Cinema Club og Foals.


Sangene fra mine musikmandage, som er tilgængelige på Spotify, kan findes på en playliste, her.
Happy listening!

Previous Post Next Post

Der er mere fra samme hylde her: