Musikmandag

Musikmandag #46 – med Rangleklods.

Kan I huske de små videoer jeg lavede hen over sommeren, hvor jeg filmede to sekunder hver dag? Jeg kan i hvert fald huske, at flere af jer kommenterede at I gerne selv ville prøve at lave dem – så her kommer chancen, i forenklet version, og endda med en sweet præmie! Der er nemlig kommet et postkort med sol på fra Østrig. Det er fra Esben (ham som er indeni Rangleklods) og han ved godt hvor kreative og seje mine læsere er – derfor vil han hjertens gerne bruge jeres videobider til sin koncert i København lørdag d. 20. oktober. Hør mere her;

I samarbejde med 48 frames udlodder vi to koncertbilletter til Rangleklods – og den seje mulighed for at være med til at kreere visuals til den nye single ‘Cough’ når han spiller den live på Pumpehuset. Jeg har selv set Rangleklods et par gange live, og jeg er danset derfra dybt imponeret hver gang. Han, plus band, er virkelig gode og medrivende på en scene – det er altid en fest, omend en lidt dyster og basfyldt en af slagsen, så helt perfekt til en oktober-lørdag!

Det skal du gøre;
– Film to-tre sekunder med din smartphone – på langs – af din hals eller dit ansigt.
(Hvis du ikke vil have dig selv med, kan du gå efter stikordene rødt, tomt eller forvredent)


– Du skal sende filen til mig, enten via god gammeldags email (tambourinesam at hotmail.com) eller ved hjælp af fx boxify.me eller ge.tt. Det vigtigste er, at du medsender din mail adresse så jeg kan komme i kontakt med dig hvis du vinder billetterne! Sidste frist for at sende ind er om en uge, d. 15. oktober. Det er nemlig den dygtige Mr. 48 frames himself som klipper filen sammen, og han skal lige have et par dage inden koncerten.

Hvis du lige skal i stemning eller have lidt inspiration, er det dette nummer som vores koncertvisuals bliver brugt til. Hvis du vil høre mere Rangleklods kan jeg anbefale numrene ‘Clouds’ og ‘Young and Dumb’ som er mine favoritter.

Jeg håber at I vil være med, og god fornøjelse! Jeg har allerede indsendt min egen hals, og jeg glæder mig til at se hvad I finder på denne gang 🙂

Sangene fra mine musikmandage, som er tilgængelige på Spotify, kan findes på en playliste, her.

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.