Konkurrence, Musikmandag, Sponsoreret indlæg

Musikmandag #51 – Vind Twin Shadow koncertbilletter

Bag navnet ‘Twin Shadow’ gemmer 29-årige George Lewis Jr. sig, som for to år siden udgav albummet ‘Forget’ der stadig er et af mine all-time-favourites. Tidligere i år udkom så opfølgeren ‘Confess’, og jeg var på Bremen og høre en (alt for kort) intimkoncert med den flotte, dygtige og nærværende herre – og af den grund er jeg rimelig meget oppe at køre over, at han spiller på Vega igen på lørdag! Og plakaten for turneen er bare så sød, synes jeg. Jeg skal have opstøvet én til at have hængende herhjemme!

Jeg har fået 2×2 billetter til koncerten på lørdag, som jeg hjertens gerne vil give til jer. Altså, to personer som hver især kan tage en ven med. For at deltage i lodtrækningen, skal du faktisk bare skrive dit navn og din email i kommentarfeltet, så kontakter jeg vinderne direkte på fredag. Held og lykke!

Jeg har desuden klædt min musikmandag-playliste pænt på med hele fem Twin Shadow sange (faktisk dem som er mine yndlings) hvis I nu skal have nogle smagsprøver, inspiration eller opvarmning. Klik for hele listen lige her.

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: