Konkurrence, Musikmandag

Musikmandag #52 – med fødselsdagskonkurrence!

Har I bemærket tallet på denne musikmandag? Det er nummer 52 af slagsen – og det betyder at det i dag er en helt særlig fødselsdag! Det sidste år har jeg ugentligt (plus-minus) skrevet om alt fra mandagssange til koncerter, danske bands, festivaler og musikfilm. Der er sket så mange spændende ting for bloggen i form af musikindlæggene med masser af seje samarbejder, give-aways og features – og der kommer til at ske meget mere fremover. Det gør mig stadig glad og inspireret helt inderst inde, når jeg sætter mig ved computeren for at formidle min store kærlighed videre til jer. Så tak fordi, at I læser med, lytter og subscriber! Det er i høj grad musikken og jeres imødekommenhed overfor mine anbefalinger, som er drivkraften for min blog i dag.

Og nu skal vi fejre.

I dagens anledning skal det (for en gangs skyld) ikke handle om mig, men om jer og jeres musiksmag. Jeg elsker nemlig at høre jeres historier, og fordi det er fødselsdagsmandag skal der selvfølgelig også være gaver til de bedste!

Præmierne er sponsoreret af de gode folk fra House Of Marley, som I jo ved at jeg har samarbejdet med. Førstepræmien er et sæt on-ear headphones i modellen ‘Exodus’ og andenpræmien er in-ear i modellen ‘Zion’ som begge er lavet af genbrugsmaterialer i hhv. aluminium, træ og læder. Jeg har dem selv, og jeg bruger dem cirka halvdelen af mine vågne timer (mest på arbejdet hvor de virkelig lydisolerer optimalt) og jeg kan kun anbefale de farverige høretelefoner! Så jeg håber at I synes, at det er en konkurrence der er værd at deltage i 🙂

Det skal du gøre for at vinde; Med højkvalitetsprodukter bør man lytte til højkvalitetssange, og vi har allesammen én som er lidt mere særlig end de andre. Derfor vil jeg gerne bede jer om, at fortælle mig om dén sang som er allermest speciel og lykkefremkaldende for jer og hvorfor – så samler jeg også dem alle i denne playliste, som de kommende vindere måske passende kan indvie deres nye høretelefoner med?

Jeg har selv tilføjet det første nummer som er én af mine særlige sange, fordi det var dén som inspirerede mig til mit online alias. Historien bag er, at jeg altid har haft virkelig mange venner der spillede musik eller sang – men det har jeg aldrig selv haft feeling for. Pisse irriterende. Jeg var derimod hende der lavede mixtapes og omslag. For nogle år siden proklamerede jeg så, at hvis jeg nogensinde skulle være med i et af deres bands, så ville jeg spille tamburin, for tamburinpiger var seje og rytmiske og måske egentlig mest til pynt. Nogle måneder efter fik jeg en blå tamburin i fødselsdagsgave. Dét var sjovt, sødt og tilpas snappy, og vores interne joke omkring mine manglende musikalske evner udviklede sig til påfundet og onlinenavnet ‘Tambourine Sam’ som var et ordspil på at alle kalder mig Sam, men at det lød som Tambourine Man – som er en dejlig sang, af Bob Dylan. Og nu er det efterhånden blevet lidt kliché med min blog, playlisterne og mit job i musikbranchen, men det kan jeg egentlig meget godt lide. Syng så med: Hey miss Tambourine Sam, play a song for me…

Jeg glæder mig til at læse jeres historier, og jeg udvælger de to vindere på fredag.
Rigtig glædelig musikmandag!

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: