Konkurrence, Musikmandag, Spotify playlister

Musikmandag #55 med en ny playliste!

I dag skal det handle om en ny playliste, som jeg lige er blevet færdig med – og så tænker jeg, at det også er på sin plads med en lillebitte julekonkurrence?
Musikmandag er ved at gøre tamburinen klar til musikåret 2013, og derfor syntes jeg at det var oplagt med en liste hvor jeg samlede nogle af de bands som jeg personligt holder øje med i det nye år. Så det har jeg gjort. Det kan enten være fordi, at jeg synes de har været alt for undervurderede i år eller fordi, at de har gang i nogle rigtig spændende ting lige nu som er værd at følge med i. Se playlisten her.
Playlisten er en blanding af noget blødt, langsomt, hurtigt, fløjtende, elektronisk og calypso-sommersødt. Kort sagt; En stor rodebutik – men en vellydende en af slagsen, synes jeg! Jeg havde faktisk tænkt mig at skrive lidt uddybende om nogle af de bands som er med på playlisten, men jeg synes at I skal have lov at gå lidt på opdagelse først og så vil jeg gerne følge op på det.
Og så tænkte jeg på noget; Kunne I ikke have lyst til at bestemme, hvad der skal være 2013’s første playliste her på bloggen? Det kan være alle slags temaer – fra sange om byer til svensk indie eller sunget af mænd med skæg. I bestemmer. Lad mig høre hvad I har af ideer i kommentarfeltet 🙂
Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: