Musikmandag, Spotify playlister

Musikmandag #60

Ju-biiii. Det bliver Verdens Bedste Valentinsdag på torsdag, for her er min alternative kærlighedsplayliste med de sødeste nye og gamle indie-lovesongs! Playlisten er et miks-maks af slowsongs med blandt andre Mazzy Star, Flaming Lips, The Cardigans, Ben Howard og The Cure, oldies-but-goldies med Pixies, The La’s og The Crash plus selvfølgelig indiedarlings som The Drums, Arcade Fire, Black Keys, Mystery Jets og Twin Shadow – så der både kan vippes med foden og danses med kinden.
 

Jeg har lavet playlisten i fællesskab med to af mine søde venner, og vi har gjort et stort nummer ud af at finde tekster og titler der handler om kærlighed på den ene eller anden måde – fri for fortolkning – jeg synes faktisk bare at I skal gå på opdagelse i playlisten lige her.

På torsdag holder vi endda en Valentins-fest på Nørrebro-baren Gefährlich, hvor jeg blandt andet leger DJ med en masse af sangene fra playlisten, og så skruer vi ekstra op for kærligheden med hjerteformede balloner og røde vimpler. Man kan jo kigge forbi, hvis man har lyst 🙂

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: