Konkurrence, Musikmandag, Sponsoreret indlæg

Musikmandag #62 – vind koncertbilletter til Shout Out Louds

Ét af mine yndlings indie-pop bands fra Sverige har lige udgivet nyt album! Bandet hedder Shout Out Louds og albummet hedder Optica. I får lige førstesinglen Illusions, bare for at sætte stemningen inden jeg snakker videre…

Mmmmh! Shout Out Louds er sådan et band, som jeg forbinder rigtig meget med den tid i midt/slut gymnasiet hvor jeg begyndte at gå i byen på Nørrebro, interessere mig for indie-musik og nye udgivelser – især de svenske – i en periode hvor der virkelig skete nogle spændende ting med bl.a. også The Sounds, Jenny Wilson, The Radio Dept og I’m From Barcelona.

Debutalbummet fra Shout Out Louds kom i 2005 (samme år som jeg blev student) med den simple og civile titel Howl Howl Gaff Gaff. Stadig en af mine all-time favoritter. Hvis du ikke har stiftet bekendtskab med bandet før, er disse tre singler i hvert fald must-hears. De kan skabe solskin og regnbuer på enhver gråvejrsdag, især den øverste som (trods trist tekst) stadig er min favorit – med masser af god tamburin! Øj, hvor har jeg danset meget til den sang på Stengades gamle fredagsklub.
 

Den 9. april kommer Shout Out Louds til VEGA i København og giver koncert. Jeg har set dem live én gang på Malmø Festival for nogle år siden, og jeg har på fornemmelsen at det (endnu en gang) bliver med masser af alternative instrumenter, dans og altoverskyggende svenskerfinhed! De spiller med garanti en masse af de nye sange fra Optica, som jeg stadig er i fuld gang med at lære at kende, men jeg håber også på en solid andel af de gamle og oplagte hits. I får lige tre mere: Én med jazz i stængerne samt et tykt lag koklokke (love it), én der lyder som et The Cure nummer og en lidt melankolsk post-sommerferie-sang der minder mig om gamle venner, studiestart og varme august-aftener. De er fra alle fra 2007:Sorry, jeg kunne ikke begrænse mig.

Jeg håber, at I er blevet ligeså vilde med Shout Out Louds som jeg er – for jeg har tænkt mig at udlodde to billetter til koncerten! Skriv dit navn og mail i kommentarfeltet, og fortæl mig om et band du selv har lignende særligt gode og nostalgiske musikminder med. Måske endda et band som du, ligesom jeg, har fulgt i deres spæde start, glemt dem i farten og glædeligt er vendt tilbage til igen? Der er altid noget lidt spændende og ængsteligt ved ikke at vide, hvilke kommende minder som bare venter på at tilslutte sig den nye lyd – ikke? Uh, hvor bliver det spændende at læse jeres svar 🙂

Sangene fra mine musikmandage, som er tilgængelige på Spotify, kan findes på en playliste, her.
Rigtig glædelig musikmandag!

Koncertbilletterne er sponsoreret af VEGA.

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: