Konkurrence, Musikmandag, Sponsoreret indlæg

Musikmandag #63 – vind koncertbilletter til Blackbird Blackbird

Er det ikke bare et flot EP cover? Jeg elsker det. Så simpelt og feminint, og med den hvide typografi. Pænt! Jeg kender ikke særlig mange, som kender San Francisco-bandet Blackbird Blackbird (der faktisk kun er én person, måske stammer han?), men netop derfor syntes jeg at det var oplagt at præsentere ham for jer. Anledningen er nemlig også, at han til april spiller en lille koncert på Ideal Bar som jeg har fået mulighed for at udlodde to billetter til!

Blackbird Blackbird er elektroniske toner, men dét må I ikke lade jer skræmme af. De er nemlig bløde, drømmende og romantiske på dén måde omslaget visualiserer. Det minder især om Washed Out og Khonnor, men også med referencer til fx How To Dress Well og Active Child‘s blide vokaler og Grimes‘ lidt ghosty synthmelodier. Udover EP’en herover, som hedder ‘Borocay Planet’, har han også udgivet to albums. Debuten fra 2010 hedder ‘Summer Heart’ (!!) og er min favorit. Igen, overvej lige den lyserøde pænhed:

Begge albums samt EP’en og et par selvstændige singler og remixes er selvfølgelig at finde på Spotify. Her er mine fem favoritter:
Hvis du er (blevet) ligeså forelsket i Blackbird Blackbird som jeg, kan du være med i lodtrækningen om de to koncertbilletter til Ideal Bar d. 9. april, ved at skrive dit navn og din email i kommentarfeltet. Jeg finder en vinder d. 2. april.

Sangene fra mine musikmandage, som er tilgængelige på Spotify, kan findes på en playliste, her.
Rigtig glædelig musikmandag!

Koncertbilletterne er sponsoreret af VEGA.

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: