Konkurrence, Musikmandag, Sponsoreret indlæg

Musikmandag #63 – vind koncertbilletter til Blackbird Blackbird

Er det ikke bare et flot EP cover? Jeg elsker det. Så simpelt og feminint, og med den hvide typografi. Pænt! Jeg kender ikke særlig mange, som kender San Francisco-bandet Blackbird Blackbird (der faktisk kun er én person, måske stammer han?), men netop derfor syntes jeg at det var oplagt at præsentere ham for jer. Anledningen er nemlig også, at han til april spiller en lille koncert på Ideal Bar som jeg har fået mulighed for at udlodde to billetter til!

Blackbird Blackbird er elektroniske toner, men dét må I ikke lade jer skræmme af. De er nemlig bløde, drømmende og romantiske på dén måde omslaget visualiserer. Det minder især om Washed Out og Khonnor, men også med referencer til fx How To Dress Well og Active Child‘s blide vokaler og Grimes‘ lidt ghosty synthmelodier. Udover EP’en herover, som hedder ‘Borocay Planet’, har han også udgivet to albums. Debuten fra 2010 hedder ‘Summer Heart’ (!!) og er min favorit. Igen, overvej lige den lyserøde pænhed:

Begge albums samt EP’en og et par selvstændige singler og remixes er selvfølgelig at finde på Spotify. Her er mine fem favoritter:
Hvis du er (blevet) ligeså forelsket i Blackbird Blackbird som jeg, kan du være med i lodtrækningen om de to koncertbilletter til Ideal Bar d. 9. april, ved at skrive dit navn og din email i kommentarfeltet. Jeg finder en vinder d. 2. april.

Sangene fra mine musikmandage, som er tilgængelige på Spotify, kan findes på en playliste, her.
Rigtig glædelig musikmandag!

Koncertbilletterne er sponsoreret af VEGA.

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.