Musikmandag, Sponsoreret indlæg

Musikmandag #68 – featuring BOSE.

For to uger siden blev jeg inviteret til Stockholm af BOSE i forbindelse med en global release på nogle af deres nye produkter. Til jer der ikke kender BOSE kan jeg lige kort fortælle, at det amerikanske brand særligt er kendt for sit fokus på høj lydkvalitet og sin teknologiske forskning indenfor dette. De specialiserer sig i alle former for audio, bl.a. anlæg, højtalere og headphones, men lige på denne her svenske juni-dag handlede det især om ham her:

Navnet er Soundlink Mini. En flot og stilren lille fyr, der fungerer som håndholdt højtaler man trådløst kan forbinde til smartphones og tablets. Selve pressemødet var faktisk ganske kort, vi fik en introduktion til de nye produkter, og bagefter var der fri leg med at teste og afprøve dem. Soundlink Mini er udviklet til hverdagsbrug, den er kun 5 cm høj og vejer omkring det samme som en iPad. Man forbinder via Bluetooth, og lader den op via en ‘station’ som faktisk bare er en bund, man stiller den på. Når den er fuldt opladt holder den i syv timer. Ge-ni-alt til sommerture, grill og lyse lunhedsaftener ved søerne, hvor jeg allerede medbringer min trådløse radio med mig som fast inventar. Hvis Instagram lige havde lanceret deres nye videofunktion lidt før, havde det været en perfekt mulighed for at demonstrere hvor god lyd der faktisk er i højtaleren! Men, uanset, kan man se lidt mere info i reklamefilmen her.

Personligt har jeg set mig ret lun på dén i rød, og selvom den er oplagt til grab-and-go i tasken så tror faktisk at jeg vil bruge den ligeså meget herhjemme i lejligheden og i min gård. Soundlink Mini forhandles i Danmark fra d. 11. juli gennem bl.a. Bose.dk og autoriserede BOSE forhandlere.

Previous Post Next Post

Der er mere fra samme hylde her: