Musikmandag

Musikmandag #68

Kender I det, når man tilfældigvis falder over en coverversion af et band man rigtig godt kan lide, indspillet af et andet band man også rigtig godt kan lide? Det er altid sådan lidt en modstridende spænding og forventning, synes jeg, for hvis det ikke er godt så er det altså virkelig trist. Selvom det sjældent er sagen. Her på det seneste er jeg stødt på rigtig mange supersøde coverudgaver af sange jeg elsker (coincidence? I know not) som jeg gerne vil dele med jer! Kender I nogle andre gode?Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.