Konkurrence, Musikmandag, Sponsoreret indlæg

Musikmandag #72 – vind koncertbilletter!

Ét band som i særdeleshed har stået for soundtracket til min sommer, er californiske Cayucas. Det var kærlighed ved første lyt da jeg stiftede bekendtskab med deres solskinspop tidligt på foråret – og efterfølgende så dem to gange på Primavera Festival. Cayucas er opkaldt efter en søvnig lille kystby, med tradition for surfing, som ikke har ændret sig i nærmest 50 år. Og det beskriver egentlig bandets drømmende og dovne indiepop-med-pep meget godt. Mine fem favoritter med dem er:

Den 17. september spiller de på Ideal Bar i København, og hvis du har brug for de sidste auditære solskinsstrejf inden efteråret tager fat – er der både oplagt og obligatorisk mødepligt til denne koncert. Jeg skal i hvert fald helt klart med!

Jeg trækker lod om 2×2 billetter (altså 2 vindere som hver kan tage en ven i hånden), og for at deltage skal du blot skrive dit navn og email i kommentarfeltet herunder, eller på Facebook, så trækker jeg lod på søndag d. 15. september.

Held & lykke!

Koncertbilletterne er sponsoreret af VEGA.

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: