Konkurrence, Musikmandag, Sponsoreret indlæg

#Musikmandag 75 – Vind koncertbilletter til Washed Out

Jeg er vild med det her artwork på Washed Out’s helt nye album! Blomster og hvid typografi åbenbart er lige mig. Jeg har tidligere blogget om EP’en ‘Life of Leisure’ fra 2009 som er en af mine vedvarende favoritter, når det kommer til melodiøs, solskinsflimrende og care-free chillwave – og derfor skal I selvfølgelig også præsenteres for ‘Paracosm’ som er navngivet efter en imaginær fantasiverden. Meget passende, når man lytter til albummet!

På onsdag spiller Washed Out koncert på Lille Vega (hvor jeg selv (begejstret!) så ham for to år siden) – og i den forbindelse har jeg fået lov at udlodde 4 billetter til koncerten, altså 2 vindere som hver kan tage en (dagdrømmende) ven i hånden! Som sagt er det allerede nu på onsdag, så hvis du ikke allerede kender Washed Out eller har lyttet til det nye album får du for god ordens skyld lige mine fem favoritter, som vidst meget godt opsummerer hans bløde lydunivers;
 

Hvis du, ligesom jeg, har forelsket dig i Washed Out og vil være med i lodtrækningen om to koncertbilletter skal du skrive dit navn og din mail i en kommentar til blogindlægget. Vinderen bliver kontaktet i morgen aften!

Sangene fra mine musikmandage, som er tilgængelige på Spotify, kan findes på en playliste her.
Rigtig glædelig musikmandag!

Koncertbilletterne er sponsoreret af VEGA.

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her:

Spotify playlister

Jeg sammensætter playlister i øst og vest; fra søndagstoner til cykelsoundtracks, fra fester til løbeture, fra girl power-highfives til pappas vinyler og morgener med pep - og selvfølgelig alt hvad der postes på #musikmandag.

Festivalguides

Festival


Jeg har samlet alle mine bedste tips og blogindlæg fra adskillige musikfestivaler i både indland og udland. Find dem alle her ▸

Udvalgt omtale

Digitalent

Femina

Musikeren

Disclaimer

Jeg har selv designet og kodet bloggen i Wordpress. Temaet er købt på solopine.com
Alle billeder fotograferet af mig må du gerne låne lige så tosset du vil, så længe det er til ikke-kommercielt brug under en creative common license.

Jeg har to kameraer: Et Canon EOS M med 18-55mm objektiv, og et Canon PowerShot G7 X Mark II. En del af mine billeder er også skudt på iPhone, og jeg redigerer selv.