Konkurrence, Musikmandag, Sponsoreret indlæg

#Musikmandag 75 – Vind koncertbilletter til Washed Out

Jeg er vild med det her artwork på Washed Out’s helt nye album! Blomster og hvid typografi åbenbart er lige mig. Jeg har tidligere blogget om EP’en ‘Life of Leisure’ fra 2009 som er en af mine vedvarende favoritter, når det kommer til melodiøs, solskinsflimrende og care-free chillwave – og derfor skal I selvfølgelig også præsenteres for ‘Paracosm’ som er navngivet efter en imaginær fantasiverden. Meget passende, når man lytter til albummet!

På onsdag spiller Washed Out koncert på Lille Vega (hvor jeg selv (begejstret!) så ham for to år siden) – og i den forbindelse har jeg fået lov at udlodde 4 billetter til koncerten, altså 2 vindere som hver kan tage en (dagdrømmende) ven i hånden! Som sagt er det allerede nu på onsdag, så hvis du ikke allerede kender Washed Out eller har lyttet til det nye album får du for god ordens skyld lige mine fem favoritter, som vidst meget godt opsummerer hans bløde lydunivers;
 

Hvis du, ligesom jeg, har forelsket dig i Washed Out og vil være med i lodtrækningen om to koncertbilletter skal du skrive dit navn og din mail i en kommentar til blogindlægget. Vinderen bliver kontaktet i morgen aften!

Sangene fra mine musikmandage, som er tilgængelige på Spotify, kan findes på en playliste her.
Rigtig glædelig musikmandag!

Koncertbilletterne er sponsoreret af VEGA.

Forrige indlæg Næste indlæg

Der er mere fra samme hylde her: